Tubim me gra dhe vajza në Podujevë

Tubim me gra dhe vajza në Podujevë

Dita e pestë e Javës së Lëvizjes, Dita e GVV-s, filloi me tubim në qytetin e Podujevës. Një tubim madhështor që tregon përkrahjen dhe besimin e madh të grave dhe vajzave që kanë për Lëvizjen VETËVENDOSJE! dhe për Qeverinë. Asnjë qeveri nuk ka bërë as përafërsisht sa Qeveria jonë për gratë!

Gratë në Lëvizje janë shembulli më i ndritur i përkushtimit dhe vendosmërisë për ta ndryshuar shoqërinë. Vështirësive dhe sfidave që përjetuan gratë e përfshira në politikë për dekada me radhë, ato ia kundërvunë një model frymëzues të angazhimit dhe pjesëmarrjes aktive në zhvillimin e vendit. Duke sfiduar stereotipet dhe paragjykimet, ato me guxim shtruan rrugën kah drejtësia dhe barazia. Duke mos u ndalur së angazhuari ato na drejtuan kah fitoret tona duke na bërë subjektin politik më të madh që qeverisë me vendin. Gratë e Lëvizjes janë frymëzim për të gjithë shoqërinë.

Related Posts