Kompania Japoneze TDK e cila është furnizuesja kryesore për bateritë e smartphone-ve iPhone

Kompania Japoneze TDK e cila është furnizuesja kryesore për bateritë e smartphone-ve iPhone, ka lançuar zhvillimin e një teknologjie inovatore për t’i ofruar klientëve më shumë kohëzgjatje përdorimi me një karikim baterie.

Bëhet fjalë për prodhimin e baterive të reja, të cilat pretendojnë se arrijnë të kenë 100 herë më shumë aftësi karikimi. TDK ka premtuar përmirësime thelbësore për performacën e pajisjeve iPhone dhe makinave Tesla.

Synimi i kompanisë lidhet me zëvendësimin e baterive tradicionale me qeliza monedhash me metoda të avancuara të gjendjes së ngurtë, të cilat përveç se ruajnë më shumë energji, karikohen dhe më shpejt.

Related Posts
Lexo më shumë

𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢 𝐌𝐚𝐪𝐞𝐝𝐨𝐧𝐜𝐢 𝐦𝐨𝐫𝐢 𝐩𝐣𝐞𝐬ë 𝐧ë 𝐭𝐚𝐤𝐢𝐦𝐢𝐧 𝐞 𝟐𝟑-𝐭ë 𝐭ë 𝐆𝐫𝐮𝐩𝐢𝐭 𝐭ë 𝐊𝐨𝐧𝐭𝐚𝐤𝐭𝐢𝐭 𝐩ë𝐫 𝐌𝐛𝐫𝐨𝐣𝐭𝐣𝐞𝐧 𝐞 𝐔𝐤𝐫𝐚𝐢𝐧ës

𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢 𝐌𝐚𝐪𝐞𝐝𝐨𝐧𝐜𝐢 𝐦𝐨𝐫𝐢 𝐩𝐣𝐞𝐬ë 𝐧ë 𝐭𝐚𝐤𝐢𝐦𝐢𝐧 𝐞 𝟐𝟑-𝐭ë 𝐭ë 𝐆𝐫𝐮𝐩𝐢𝐭 𝐭ë 𝐊𝐨𝐧𝐭𝐚𝐤𝐭𝐢𝐭 𝐩ë𝐫 𝐌𝐛𝐫𝐨𝐣𝐭𝐣𝐞𝐧 𝐞 𝐔𝐤𝐫𝐚𝐢𝐧ës Në vijim…