Forumin Ekonomik mes Turqisë dhe Kosovës

Forumin Ekonomik mes Turqisë dhe Kosovës

Në Stamboll të Turqisë sot u mbajtë Forumi i parë ekonomik i bizneseve ndërmjet Kosovës dhe Turqisë.

Në këtë takim, ishin të pranishëm Nenkryetari i Lidhjes Bizneseve të Kosovës, z. Hashim Deshishku, si dhe dy anëtarë të bordit z. Sheqer Ukaj dhe znj. Arjeta Pozhegu.

Në këtë forum merri pjesë edhe kryeministri i Kosovës , z. Albin Kurti, Ministri i Bujqesise, zFaton Peci dhe afaristë të shumtë nga Kosova dhe Turqia.

Takimet e këtilla sjellin mundësi të reja për bashkëpunim dhe investime që mund të ndikojnë pozitivisht në zhvillimin e biznesit dhe ekonomisë në interes të dy vendeve.

Related Posts