KQZ filloi ditën e tretë të vizitave në komunat e Republikës së Kosovës për t’u koordinuar dhe bashkëpunuar për zbatimin e Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme.

KQZ filloi ditën e tretë të vizitave në komunat e Republikës së Kosovës për t’u koordinuar dhe bashkëpunuar për zbatimin e Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme.

Sot, delegacioni i KQZ-së, në përbërje të anëtarëve Ilir Gashi, Ibrahim Selmonaj, drejtorit të SKQZ-së, Burim Ahmetaj dhe Zyrtarëve Ekzekutiv të Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve, Fisnik Polaci e Burim Jonuzi, qëndruan në komunën e Skënderajt, ku u pritën në takim nga kryetari, Fadil Nura dhe në komunën e Drenasit, ku takuan nënkryetarin, Arben Shala, me bashkëpunëtorët e tyre.

Gjatë ditëve në vazhdim, KQZ do të vazhdojë me takime të ngjashme edhe në komunat tjera.

Më gjerësisht: https://shorturl.at/g4pJ5


CIK je započeo treći dan posete opštinama Republike Kosovo radi koordinacije i saradnje na sprovođenju Zakona o opštim izborima.

Delegacija CIK-a, koju čine članovi Ilir Gashi, Ibrahim Selmonaj, direktor CIK-a Burim Ahmetaj i Izvršni službenici Opštinskih izbornih komisija, Fisnik Polaci i Burim Jonuzi, posetila je danas opštinu Srbica, gde ih je dočekao na sastanak predsednik Fadil Nura, i opštinu Glogovac, gde su se sastali sa potpredsednikom opštine Arbenom Shalom, i njihovim kolegama.

Tokom narednih dana, CIK će nastaviti sa sličnim sastancima u drugim opštinama.

Opširnije: https://shorturl.at/wDKIA

Related Posts