Ekipet e Drejtorisë për Siguri dhe Emergjenca në bashkëpunim me zjarrfikësit e palodhshëm të Brigadës së Zjarrfikësve të Prishtinës

Ekipet e Drejtorisë për Siguri dhe Emergjenca në bashkëpunim me zjarrfikësit e palodhshëm të Brigadës së Zjarrfikësve të Prishtinës, kanë ndërhyrë në pastrimin, largimin e degës të thyer të një lisi në rrugën “Fehmi Agani” e po ashtu në zona tjera, ku janë detektuar raste të tilla.

Drejtoria për Siguri dhe Emegjenca
Lulzim Fushtica
Brigada e Zjarrfikësve – Prishtinë
Male Gashi

Related Posts