Fadil Nura i Uron më të mira për nxënësit e Gjimnazit Hamëz Jashari

Urimet më të mira për të gjithë nxënësit maturantë të Gjimnazit “Hamëz Jashari”, për përfundim të suksesshëm të shkollimit të mesëm dhe nisjen e etapës tjetër të jetës, ku formësohet personaliteti dhe bëheni zotë të vetvetes! 👩‍🎓🧑‍🎓

Related Posts