Zbulohen dy raste të kundervajtjeve doganore

Zbulohen dy raste të kundervajtjeve doganore.

Njësia e TASK FORC-ës -Lindje e përberë nga Dogana dhe Policia Kosovës në zbatim të masave për parandalim dhe luftimin e paligjshmërisë dhe kontrabandës, kanë intensifikuar kontrollet taktike dhe operacionale në zonën kufitare SRB-RKS.

Në brezin kufitar qe lidh fsh.Breznice-SRB me fsh.Karaqeve e poshtme -RKS nga njësitet e lartcekura është ndaluar automjeti VW passat me targa serbe.

Gjate kontrollit të automjetit ështe pare se i njêjti kishte te ngarkuar mallra si te fshehura (pije alkoolike – birra) ne tentim per te i kontrabanduar.

Po ashtu nga njesitet e doganes është kryer edhe një kontroll në nje lokal ku ishin të destinuara mallrat, ku edhe aty janë hasur mallra (pije alokoolike) me prej ardhje nga Serbia pa dokumentacion perkates.

Mallrat janë sekuestruar dhe rasti është duke u trajtuar nga njësitet relevante të Doganës së Kosovës.

Related Posts