Komandanti i FSK-së, uron besimtarët mysliman me rastin e Kurban Bajramit

Komandanti i FSK-së, uron besimtarët mysliman me rastin e Kurban Bajramit

Me rastin e festës Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës Gjenerallejtënant Bashkim Jashari iu uron Kurban Bajramin të gjithë besimtarëve myslimanë!
Urime për të gjithë ushtarët, nënoficerët e oficerët e Forcës së Sigurisë së Kosovës, personelin civil të FSK-së dhe Ministrisë së Mbrojtjes, dhe partnerët tanë të besimit islam. Një urim të veçantë për ushtarakët tanë të cilët ndodhen në misione dhe operacione jashtë vendit, edhe pse larg nesh, ju kemi çdo herë në mendje!
Në këtë ditë të shënuar për myslimanët, të nderojmë dhe përkujtojmë të gjitha gjeneratat që sakrifikuan për vendin e kombin, lutjet tuaja në këtë ditë të plotësohen duke ju uruar të gjithëve paqe, shëndet e begati në familjet tuaja.

Qofshi të bekuar para Zotit në këtë festë të madhe të Kurban Bajramit!

Related Posts