Kalendari i plotë për Euro 2024: Datat dhe stadiumet e ndeshjeve

Të shtunën me fillim nga ora 18:00 është bërë hedhja e shortit për Kampionatin Evropian 2024 që do të mbahet në Gjermani verën e vitit të ardhshëm.

Kjo garë do të nis më datë 14 qershort në stadium “Allianz Arena”, me ndeshjen Gjermani-Skoci që do të jetë sfida hapëse.

Shqipëria është vendosur në grupin B së bashku me Italinë, Spanjë dhe Kroacinë, teksa më poshtë gjeni kalendarin e plotë të Evropianit, përfshirë edhe ndeshjet e kuqezinjëve të Sylvinhos.

14 QERSHOR

Gjermani vs Skoci (Munich, 21:00)


15 QERSHOR

Spanjë vs Kroaci (Berlin)

Itali vs SHQIPËRI (Dortmund)

Hungari vs Zvicër (Koln)


16 QERSHOR

Danimarkë vs Angli (Gelsenkirchen)

Play Off A vs Holandë (Hamburg)

Slloveni vs Serbi (Stuttgart)


17 QERSHOR

Austri vs Francë (Düsseldorf)

Belgjikë vs Sllovaki (Frankfurt)

Rumani vs Play Off B (Munich)


18 QERSHOR

Portugali vs Çeki (Leipzig)

Turqi vs Play Off C (Dortmund)


19 QERSHOR

Kroaci vs SHQIPËRI (Hamburg)

Skoci vs Zvicër (Koln)

Germany vs Hungari (Stuttgart)


20 QERSHOR

Spanjë vs Itali (Gelsenkirchen)

Danimarkë vs Angli (Frankfurt)

Slloveni vs Serbi (Munich)


21 QERSHOR

Play Off A vs Austri (Berlin)

Holandë vs Francë (Leipzig)

Sllovaki vs Play Off B (Düsseldorf)


22 QERSHOR

Play Off C vs Çeki (Hamburg)

Turqi vs Portugali (Dortmund)

Belgjikë vs Rumani (Koln)


23 QERSHOR

Zvicër vs Gjermani (Frankfurt)

Skoci vs Hungari (Stuttgart)


24 QERSHOR

Kroaci vs Itali (Leipzig)

SHQIPËRI vs Spanjë (Düsseldorf)


25 QERSHOR

Holandë vs Austri (Berlin)

Francë vs Play Off A (Dortmund)

Angli vs Slloveni (Koln)

Danimarkë vs Serbi (Munich)


26 QERSHOR

Çeki vs Turqi (Hamburg)

Play Off C vs Portugali (Gelsenkirchen)

Sllovaki vs Rumani (Frankfurt)

Play Offf B vs Belgjikë (Stuttgart)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts