Vjosa Osamin takohet me Presidentin kenias Willam Ruto

Në takimin tonë të tretë brenda një periudhe njëvjeçare, me Presidentin e Kenias, William Ruto, diskutuam sërish për avancimin e raporteve në mes të Republikës së Kosovës dhe Kenias. 🇽🇰🇰🇪

Related Posts