Sod nĂ« Gjilan 😍

1 Qershori, dita e fëmijëve ka shndërruar sot Gjilanin në një qytet plot gjallëri, me aktivitete të shumta e frymë festive.

Puna dhe përkushtimi institucional nuk ka munguar për të ardhmen e e qytetit tonë, për fëmijët tanë.

Urime të gjithë fëmijëve, atyre që i japin kuptim jetës sonë si prindër!

Related Posts