SKENDERAJ TË FALËNDERON

SKENDERAJ TË FALËNDERON!
Miku ynë Benito Mares, njeriu që mundësoi financiarisht jetësimin e Kompleksit të Dëshmorëve në Morinë, faleminderit për këtë kontribut të jashtëzakonshëm dhe organizimin e gala koncertit për nder të 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës!

Related Posts