Shërbime të Reja në Spitalet e Përgjithshme, përfshirë qytetin e Gjakovës.

Shërbime të Reja në Spitalet e Përgjithshme, përfshirë qytetin e Gjakovës.

🚑 Shërbime afër qytetarëve – Synojmë që çdo qytetar të ketë akses të lehtë dhe të shpejtë në shërbimet shëndetësore.

3️⃣ Në tri vitet e fundit investime të shumta në Repartin e Syve në Gjakovë.

👁️ Nga sot filloj edhe operimi i kataraktës me metodën moderne të fakoemulsifikimit.

Përparësitë e kësaj metode përfshijnë:
⏱️ Vetëm 10-15 minuta
💉 Anestezion lokal, pa dhimbje
✂️ Prerje e vogël prej 2.8 mm
👁️ Shikim i shkëlqyer pas operimit
🏃‍♂️ Kthim i shpejtë në punë pas disa ditësh

📚 Personeli shëndetësorë po trajnohet vazhdimisht për të siguruar shërbime cilësore

👉🏻Kjo direkt ndikon edhe në kursimin e buxhetit familjar, pasi ky shërbim në sektorin privat kushton 600-800 euro.

✅Vazhdojmë me investime e shërbime të reja në spitalet tona publike.

Related Posts