Ramush Hajradinaj Vizitoj Panairin e Librit Prishtina 2024

Sot, në Panairin e Librit “Prishtina 2024, bashkëbisedova me shumë shtëpi botuese tek të cilat gjeta plot tituj të rinj mes shumëllojshmërisë së librave për moshat të ndryshme dhe shije të lexuesve.

Ky panair me moton “Përgjigjja është libri” është porosia më e mirë për të përhapur dijen, që e nesërmja të jetë premtuese.

Related Posts