Rama pret mysafir të rëndësishëm, ia prezanton punët që po bëhen në Prishtinë

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, përmes një njoftimi në Facebook, ka bërë të ditur se kanë vizituar kryeqytetin, bashkë me Stephan Opitz, përgjegjës i operacioneve në zyrën qendrore të KFW-së dhe Anëtar i Komitetit Menaxhues për Evropë dhe Azi.

Në njoftimin e tij, Rama ka treguar se e ka njoftuar për së afërmi lidhur me ecurinë e projekteve të financuara nga KFW, si dhe për planet për transformimin e Prishtinës.

“Me z.Opitz ramë dakord që të thellojmë edhe më tutje bashkëpunimin tonë për Kryeqytetin”, ka shtuar Rama.

Related Posts
Lexo më shumë

𝐓𝐞𝐥𝐞𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐧𝐠𝐮𝐬𝐡ë𝐥𝐥𝐢𝐦𝐢 𝐩ë𝐫 𝐧𝐝𝐚𝐫𝐣𝐞𝐧 𝐧𝐠𝐚 𝐣𝐞𝐭𝐚 𝐭ë 𝐢𝐬𝐡-𝐡𝐞𝐧𝐝𝐛𝐨𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐭, 𝐀𝐳𝐢𝐳 𝐌𝐚𝐤𝐢𝐪𝐢

𝐓𝐞𝐥𝐞𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐧𝐠𝐮𝐬𝐡ë𝐥𝐥𝐢𝐦𝐢 𝐩ë𝐫 𝐧𝐝𝐚𝐫𝐣𝐞𝐧 𝐧𝐠𝐚 𝐣𝐞𝐭𝐚 𝐭ë 𝐢𝐬𝐡-𝐡𝐞𝐧𝐝𝐛𝐨𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐭, 𝐀𝐳𝐢𝐳 𝐌𝐚𝐤𝐢𝐪𝐢 E nderuara familja, Makiqi Me pikëllim të thellë…