Pushimorja në Banjë të Istogut, për pensionistët e Prishtinës, është gati

Pushimorja në Banjë të Istogut, për pensionistët e Prishtinës, është gati🧓👵

I dorëzuam çelësat e pushimores, Shoqatës Komunale të Pensionistëve të Prishtinës. Objekti pas renovimit duket si i ri, dhe është një ambient super i përshtatshëm, i rrethuar me natyrën e jashtëzakonshme të Banjës së Istogut. Do të kaloni pushime të mrekullueshme!

Related Posts
Lexo më shumë

Njoftim

Njoftim 14.06.2024 e premteKuvendit për Këshillin Lokal të Lagjes “Lakrishtë” Vendi: Shkolla “Xhevdet Doda” Regjistrimi i qytetarëve me…