Protest në Tiran

Me thirrjet ‘hajduti’, ‘hajduti’, protestuesit janë mbledhur para bashkisë së Tiranës kundër Erion Veliaj, duke kërkuar dorëheqjen e tij.

Më pas drejt bashkisë janë lëshuar tymuese dhe flakadanë, duke tensionuar situatën.
Ndërkaq protestuesit kën hequr edhe rrethimin e hekurt që kishte vendosur policia dhe bashkia

Related Posts