Osmani e kryetarët e komunave, pritet të takohen të mërkurën

Këshillit të Kryetarëve në kuadër të Asociacionit të Komunave të Kosovës pritet të mbahet nesër ku do të merr pjesë edhe Presidentja e Republikës, Vjosa Osmani.Kryetari i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Agim Aliu do ta mbajë një fjalë rasti për sfidat dhe preokupimet e komunave derisa temat që do të diskutohen në këtë takim janë:Roli i komunave në parandalimin e dhunës me bazë gjinore, roli i pushtetit lokal në zhvillimin e turizmit në Kosovë, bashkëpunimi mes presidencës dhe komunave në realizimin e projekteve dhe sfidat e komunave në qeverisjen lokale.

Related Posts