Një fillim i mbarë i ditës me partnerët tanë amerikanë!

Një fillim i mbarë i ditës me partnerët tanë amerikanë!

Në San Salvador, u takova me nën-sekretaren e Shtetit për tregti ndërkombëtare Marisa Lago dhe ndihmës-sekretaren e Shtetit, Julieta Valls Noyes.

Diskutim përmbajtësor për partneritetin tonë me Shtetet e Bashkuara, zhvillimet e fundit të sigurisë, mundësitë për rritjen e tregtisë dhe forcimin e bashkëpunimit ekonomik. 🇽🇰 🇺🇸

Related Posts