Nga toka dhe ajri, Policia e Kosovës siguron kufirin në veri

Ndonëse e pranon që e ka të vështirë ta kontrollojë kufirin verior me Serbinë, Policia e Kosovës ka intensifikuar patrullimet për të ndaluar hyrjet e njerëzve dhe mallrave përmes rrugëve ilegale.

Përmes këtyre rrugëve, kishte hyrë edhe armatimi që u përdor në sulmin kundër policisë në shtator.

Përmes këtyre rrugëve, kishte hyrë edhe armatimi që u përdor në sulmin kundër policisë në shtator.

Radio Evropa e Lirë sjell pamje të Policisë së Kosovës gjatë patrullimeve në atë pjesë.

Related Posts