Ndodh edhe kjo: Publikohet lista e kombëtares së Kosovës, e cila nuk ka përzgjedhës

Kombëtarja e Kosovës në volejboll aktualisht është pa perzgjedhës.

Por edhe pse në mungese të njeriut që do të duhej ta përpilonte listën dhe ta bënte publikimin e saj, këtë e ka bërë Federata e Volejbollit

Kjo e fundit sot e publikoi listën për kampanjën kualifikuese për CEV EuroVolley.

Në njoftim, thuhet se ekipi do të grumbullohet të enjten dhe ndërkohë do të emërohet edhe përzgjedhësi i ri.

Related Posts