MPB: Në Tetovë janë dëmtuar bilbordet e njërës parti politike

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se gjatë ditës së djeshme, janë dëmtuar bilbordet dhe panot reklamuese të zgjedhjeve parlamentare.

“Më 05.05.2024 në ora 13.30 në SPB Tetovë është paraqitur se në rrugën “Kiro Ristovski – Dërnc” dhe në rrugën “Marshall Tito” në Tetovë janë dëmtuar bilbordet dhe panot reklamuese nga zgjedhjet parlamentare të një partie politike.

Ndërmerren masat për zbardhjen e rastit”, qëndron në njoftimin e MPB-së.

Related Posts