Mbi 300 punonjës të rinj në shëndetësinë publike

Mbi 300 punonjës të rinj në shëndetësinë publike

✅ Tashmë është hapur konkursi nga ShSKUK për punonjës të rinj.

🔷 200 infermierë të profileve të ndryshme si:
🔸 Infermierë të përgjithshëm
🔸 Mami
🔸 Teknik radiologjie
🔸 Teknik farmacie
🔸 Laborantë mjekësor
🔸 Fizioterapeutë

🔷 20 punëtorë mbështetës administrativ
🔷 8 ndihmës

🔜 Së shpejti do të hapet konkursi edhe për rreth 70 mjekë specialistë! 👨👩

🔜 Konkurse tjera do të pasojnë…

👉🏻 Me këto investime në burime njerëzore, po e reduktojmë ngarkesën në punë dhe po e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve për pacientët tanë.

Related Posts