Marrëdhëniet ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë

Marrëdhëniet ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë, bashkëpunimi rajonal dhe integrimi ekonomik në Procesin e Berlinit, ishin temat e diskutimit të sotëm me përfaqësuesin e posaçëm të Gjermanisë për Ballkanin Perëndimor, z. Manuel Sarrazin, në Rezidencën e Ambasadës Gjermane. Ndërsa Procesi i Berlinit shënon 10 vjetorin e tij këtë vit, ne presim me padurim më shumë rezultate.

Related Posts