Kryetari Perparim Rama

đŸ‡­đŸ‡· đŸ‡œđŸ‡°Me kĂ«naqĂ«si mora pjesĂ« nĂ« pritjen e organizuar nga ambasada kroate me rastin e shĂ«nimit tĂ« DitĂ«s KombĂ«tare tĂ« RepublikĂ«s sĂ« KroacisĂ«.

Urova shkĂ«lqesinĂ« e saj znj.Danijela BariĆĄić pĂ«r kĂ«tĂ« DitĂ« dhe e falĂ«nderova pĂ«r mbĂ«shtetjen e pa kursyer qĂ« Kroacia ka ofruar ndĂ«r vite e vazhdon ta bĂ«jĂ« pĂ«r popullin e shtetin tonĂ«.

Ne do të vazhdojmë bashkëpunimin tonë për të forcuar edhe më shumë marrdhëniet tona.

Related Posts