Kjo ndryshoi jetën time”, kështu e kujton hyrjen në Kosovë ushtari i KFOR-it

Më 12 qershor 1999, KFOR-i mbërriti në Kosovë dhe u prit nga mijëra njerëz përgjatë rrugëve.Kështu e ka kujtuar hyrjen e trupave të NATO-s, Kenneth Andresen, i cili ka shkruar në X, se ka ka shërbyer si zyrtar për media në KFOR nga korriku 1999 deri në janar 2000.“Kjo ndryshoi jetën time. Mirënjohës për të gjithë miqtë dhe kolegët në dhe nga Kosova”, ka shkruar ai.

Related Posts