KAFJA E MËNGJESIT ME DR.VISAR XHAFA

KAFJA E MËNGJESIT ME DR.VISAR XHAFA

Javën e fillova me vizitën e doktor Visar Xhafa, specialist i Kirurgjisë Orale e intelektual i respektuar i qytetit të Vushtrrisë.

Doktor Visar Xhafa, është shembulli më i mirë që me punë e përkushtim mund të arrihen suksese të mëdha.

Mirënjohës për dedikimin dhe përkushtimin e tij ndaj pacientëve!

Related Posts