Java e Shëndetësisë në Kryeqyte

📅 Java e Shëndetësisë në Kryeqytet 📅

Të dashur qytetarë,

Java e ardhshme do të jetë e mbushur me aktivitete të ndryshme për të shënuar Javën e Shëndetësisë në kryeqytetin tonë të dashur! Këto aktivitete janë planifikuar për t’ju ofruar informacion të vlefshëm dhe mundësi për të mësuar më shumë rreth kujdesit për shëndetin tuaj.

Në këtë javë të veçantë, duam të shprehim mirënjohjen dhe vlerësimin tonë për mjekët dhe personelin mjekësor që punojnë pa u lodhur për të siguruar shëndetin dhe mirëqenien tonë. Falë përkushtimit dhe profesionalizmit të tyre, ne jemi më të sigurt dhe më të informuar.

Drejtoria e Shëndetësisë
Izet Sadiku

Related Posts