Ish-deputeten e Parlamentit Evropian, znj. Doris Pack Vizitoj Podujevëm

😊Me kënaqësi prita në Podujevë, miken e madhe të Kosovës, ish-deputeten e Parlamentit Evropian, znj. Doris Pack.

Për nder të 25-vjetorit të çlirimit të Podujevës, të mërkurën më 19 qershor, znj. Pack do t’ia ndajmë çmimin Qytetare Nderi e Komunës së Podujevës 🏅

🔸Znj. Doris Pack ishte zë i fuqishëm në Parlamentin Evropian gjatë viteve të 90-ta duke lobuar për lirinë e Kosovës. Poashtu edhe pasluftës ishte zë i fuqishëm për pavarësinë e Kosovës. 🗣️

🇽🇰Liria e Kosovës i ka rrënjët tek sakrifica e popullit të Kosovës, gjakut të dëshmorëve dhe martirëve si dhe ndihma e miqve tanë përendimorë që ishin pranë nesh në momentet vendimtare në luftën çlirimtare.

Mirënjohës gjithmonë!🤝

Related Posts