Helmeta Ilire” – në nderim për ushtarët britanikë që shërbyen në misionin e paqeruajtjes në vend.

“Helmeta Ilire” – në nderim për ushtarët britanikë që shërbyen në misionin e paqeruajtjes në vend.

Të jetë “Helmeta Ilire” simbolikë e mirënjohjes së përhershme nga qytetarët e kryeqytetit për ushtarët britanikë, për ata që na sollën buzëqeshjen dhe na kthyen shpresën për të ardhmen e Kosovës së lirë.

Related Posts