Hajrulla Çeku Ju uruam shumë suksese edhe në të ardhmen kampionave te Suharekës

🇽🇰 KF Ballkani nga Suhareka janë shembull frymëzues për gjithë komunitetin sportiv, dëshmi që puna e palodhur dhe përkushtimi sjellin arritje të mëdha. Për tri vite radhazi u shpallën kampion të Kosovës në futboll ndërsa sivjet fituan edhe Kupën e Kosovës, dhe këto janë vetëm disa nga sukseset e këtij klubi të pandalshëm.

Ishte kënaqësi ti takonim e të flisnim bashkë për rrugëtimin dhe planet e tyre. Ju uruam shumë suksese edhe në të ardhmen! 🏆

Related Posts