Festoni Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve në Central Park!

Central Park do të organizojë një festë të madhe për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve më 1 qershor 2024, nga ora 12:00 deri në 16:00.

Kjo ngjarje është e dedikuar për të gjithë fëmijët dhe prindërit që dëshirojnë të kalojnë një ditë të mbushur me argëtim dhe surpriza.

Fëmijët do të kenë mundësinë të marrin pjesë në një sërë aktivitetesh argëtuese dhe edukative. Përmes maskotave të dashura, ata do të mund të takojnë personazhet e tyre të preferuar dhe të bëjnë foto për kujtim. Muzika për fëmijë do të krijojë një atmosferë festive, duke bërë që të gjithë të këndojnë dhe vallëzojnë së bashku.

Për më tepër, do të ketë stacione të pikturimit të fytyrave ku artistët do të transformojnë fëmijët në karaktere të ndryshme, duke sjellë më shumë ngjyra dhe gëzim në këtë ditë speciale. Një shfaqje magjike do të mahnisë të gjithë të pranishmit me truket dhe iluzionet e saj, duke bërë që fëmijët të besojnë në magjinë e vërtetë.

Ejani dhe bashkohuni në këtë ngjarje magjike për të festuar fëmijërinë me shumë argëtim dhe buzëqeshje!

Mos e humbisni këtë mundësi të mrekullueshme për të kaluar një ditë të paharrueshme me familjen tuaj. 

Ju mirëpresim në Zonën Industriale, Prishtinë-Fushë Kosovë.

Shihemi në Central Park!

Related Posts