Faton Peci viziton fshatin Bare në Mitrovicë

☀️Mirëmëngjes nga fshati Bare!

🍀Në fshatin Bare të Komunës së Mitrovicës, me ngrohtësinë më të madhe përpos Esatit, më priti babai i tij 82 vjeçar Abdullahu, i cili më rrëfeu për traditën blegtorale që ka kjo zonë.

👨‍🌾Esat Ferati është përfitues i grantit në vlerë prej 50 mijë euro. Ai mbarështon rreth 50 lopë e 40 viça.

💚Kjo zonë ka një potencial për zhvillimin e blegtorisë dhe bletarisë. Kjo për shkak të lartësisë mbidetare, klimës dhe terenit të përshtatshēm.

Related Posts