Faleminderit për një pritje të përzemërt Presidente Amherd, si dhe për ftesën për t’iu bashkuar Samitit të Paqes për Ukrain

Faleminderit për një pritje të përzemërt, Presidente Amherd, si dhe për ftesën për t’iu bashkuar Samitit të Paqes për Ukrainën. 🇽🇰🇨🇭

Kosova është përherë mirënjohëse për mbështetjen e fortë të Zvicrës përgjatë çdo etape.

Në prag të Samitit, ishte kënaqësi të diskutojmë për mundësitë e pafundta të thellimit të bashkëpunimit, me ç’rast roli i mërgatës sonë në forcimin e partneritetit në mes të dy vendeve tona është i pazëvendësueshëm.

Related Posts