Fadil Nura i mbledh të rinjët e Skenderajit

Me të rinjtë dhe të rejat e Skenderajt – studentë të infermierisë, të cilët janë duke përfunduar punën praktike në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në qytet, përpara se të bëhen profesionistë të mirë, për t’u dalë në ndihmë të tjerëve që kanë nevojë për ta!
👩‍🎓🧑‍🎓➡️👩‍⚕️🧑‍⚕️💉

Related Posts