Emiri është një prej pak të mbijetuarve të gjenocidit në Srebrenicë. Ai na nderoi sot me vizitë në institucionin e Kryeqytetit.

Emiri është një prej pak të mbijetuarve të gjenocidit në Srebrenicë. Ai na nderoi sot me vizitë në institucionin e Kryeqytetit.

Në shenjë të empatisë me vuajtjet e përjetuara dhe për të nderuar sakrificën e popullit boshnjak, i dhurova “Çelësin e Qytetit”.

Gjenocidi në Srebrenicë shokoi gjithë botën si një prej krimeve të organizuara më barbare të shekullit 20. Prekazi, Reçaku, Meja e Krusha e Madhe janë përjetime të ngjashme të popullit tonë me atë të Srebrenicës.

Ne i përkujtojmë çdo ditë me dhimbje të gjtiha viktimat e pafajshme të shkaktuara nga regjimi serb.

Related Posts