Ekipi olimpik i xhudos po vazhdon përgatitjet në Roglla të Sllovenisë para Lojërave Olimpike Paris 2024

Po vazhdojnë stërvitjet e ekipit olimpik të Kosovës

Kësaj radhe, ekipi ynë Olimpik bashkë me sparing partnerët e tyre po qëndrojnë në kampin stërvitor në Roglla të Sllovenisë. 🇸🇮 Ekipi është i shoqëruar me trajnerët Driton Kuka, Majlinda Kelmendi dhe Fatos Tabaku.

Edhe pak ditë kanë mbetur deri në fillim të Lojërave Olimpike #Paris2024 dhe ekipi jonë po bëhet gati më shumë se kurrë! 🇫🇷

Suksese! 💙

Related Posts