Delfin Pllana emërohet ambasador i Kosovës në Hungari

Delfin Pllana është emëruar ambasador i Republikës së Kosovës në Hungari.

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani në një postim në X shkruan se ambasadori Pllana do të vazhdojë të forcojë lidhjet midis vendeve.

“I shpreh urimet e mia më të mira ambasadorit të emëruar Delfin Pllana, ndërsa ai merr detyrën e re si ambasador i Republikës së Kosovës në Hungari.

Unë jam i bindur se ai do të vazhdojë të forcojë lidhjet midis vendeve tona dhe të thellojë lidhjet midis popujve tanë”, shkruan Osmani.

Related Posts