DASH: Ende s’e kemi konfirmuar vet se Serbia ka tërhequr trupat përreth kufirit me Kosovën

Departamenti amerikan i Shtetit, ka thënë se do të ishte një hap i mirë nëse Serbia, ka tërhequr trupat shtesë ushtarake të saj ku u raportua se i pozicionoi së fundit pranë zonave kufitare me Kosovën.

Megjithatë, zëdhënësi i DASH-it, Matthew Miller, tha se ende një gjë të tillë nuk e kanë konfirmuar vet, ndaj pritet një hulumtim i mëtejmë rreth kësaj çështjeje.

Ai mes tjerash, u ka bërë thirrje sërish Kosovës dhe Serbisë që t’i kthehen dialogut të lehtësuar nga BE-ja dhe të shmangin tensionet dhe eskalimin e situatës.

Related Posts