“…burgu brenda kishte liri”, kreu i Lëvizjes për Bashkim viziton Hashim Thaçin e Sali Mustafën në Hagë

Kreu i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, bashkë me Nebih Fazliun dhe Gani Gashin kanë qëndruar për vizitë në Hagë.

Murati ka shkruar se kanë pasur biseda të ngrohta dhe çmalljeje me Sali Mustafën dhe ish-presidentin Hashim Thaçi.

““…burgu brenda kishte liri”- Bahri Fazliu. Takim me shokët çlirimtarë! Biseda të ngrohta e çmallje me shokun e dashur Sali Mustafa dhe ish presidentin Hashim Thaçi”, ka shkruar Murati.

Related Posts