Bendevska: Negociatat mes ZNAM dhe OBRM-PDUKM janë në fazën përfundimtare

Negociatat e ZNAM-it me OBRM-PDUKM-në janë në fazën përfundimtare, tha Vesna Bendevska.

“Kështu i kemi trajtuar këto negociata shumë seriozisht. Ne i nisëm zyrtarisht negociatat të shtunën, e informuam publikun sepse premtuam se do të raportonim në mënyrë transparente për procesin e negociatave, por në një periudhë të shkurtër, nëse them me kusht, tashmë mund të themi se në kuadër të seancës konstituive të nesërme parlamentare, negociatat mes Lëvizja ZNAM për Maqedoninë tonë dhe OBRM-PDUKM janë në fazën përfundimtare”, tha Bendevska për “Sitel”.

Duke komentuar raportimet e mediave se ZNAM do t’i pranojë departamentet e administratës dhe drejtësisë, Bendevska tha se nuk është diskutuar konkretisht për departamentet.

Related Posts