Agim Stublla në vitet 90, prej vitit 1990 e deri ne vitin 1997 ka punuar ne Komunen Podujeves atëher kur ishin masat e dhunshme te Serbis

Agim Stublla në vitet 90, prej vitit 1990 e deri ne vitin 1997 ka punuar ne Komunen Podujeves atëher kur ishin masat e dhunshme te Serbis, atëher kur puntoret e etnis shqiptare u larguan nga instutucionet shtetrore.
Agim Stublla në ate kohe ishte martuar me vajzën e Fehmi Shabanit-Lluki, nje Inspektor i Sherbimit intelegjent te Serbis (UDB), pra ishte dhënder i Llukit famkeq qe kishte montuar procese kunder veprimtarve shqiptar te asaj kohe. Pas ketyre krimeve te bera Lluki bashk me familjen dhe dhëndrrin e tij Agim Stublla ikun ne Gjermani ku agazhohet me mafin serbe të kontrabandimit te migrantve per ne shtetet Evropiane, e kryesisht ne shtetin e Gjermanis.
Agim Stublla ishte shok ne vitet 1990 e deri ne vitin 1996 me inspektorin e UDB Bejtush Beka, i cili ishte i njohur ne rajonin e Llapit per zullum, duke rrahur veprimtar te kohes. Per kete Zahir Pajaziti kishte organizuar atentat ndaj tij dhe ne vitin 1996 e kishte eliminuar.
Agim Stublla ishte shok i ngusht me Zoranin nje inspektor i UDB ne Podujevë.
Agim Stublla sa ishte ne funksion ne Komunen e Podujevës, ne kohen kur kryetar ishte Dragani nga Partia Radikake Serbe, ështe sjell keq me bashkë qytetaret e vet duke i provokuar se Kosova eshte Serbi.
Shteti i Serbis ne vitet e 90, Agim Stublles ia mundsojën te diplomoj ne Fakultetin Juridik ne Universitetin e Prishtinës, që menaxhohej nga shteti Serb, e ku ishte rektor Radivoje Papoviq, i cili ishte eliminuar nga një atentat, i pergaditur nga Zahir Pajaziti.
Agim Stublla pasi perfundon lufta ne Kosovë, kthehet nga Gjermania në vitin 2000, me ndihmen e UNMIK-ut bhet polic në SHPK, ate e ka ndihmuar segmenti rus i cili ishte pjes e UNMIK. Ne Policin e Kosoves ka punuar deri ne vitin 2009, kur zihet duke vjedhur në Aeroportin e Prishtines. Agim Stublla gjate kesaj periudhe sa ka punuar në PK dhe duke u ndihmuar nga sergmenti rus ne kuader te UNMIK i ka kercenuar dhe shantazhuar eproret e policis ne Prishtinë. Me ndihmen e segmentit rus ne UNMIK Agim Stublla ka qen njeri nga hetuesit e vetem nga SHPK qe ka hetuar ngjarjet e Marsit 2004.
Pas shpalljes se Pavarsis se Kosoves kur veq kishin filluar qe vendoret ti marrin kompwtencat gradualisht Agim Stublles i zvoglohet ndikimi. Mirepo ai edhe publikisht e shprehte simpatin ndaj regjimit te Millosheviqit. Agim Stublla ne vazhdimsi e ka kaluar kufirin Kosove- Serbi dhe lidhje me BIA Serbe i ka mbajtur në qender ne Kragujevc të Serbise.
Pasi largohet nga puna në Policin e Kosoves, Agim Stublla aktivitetin e tij e vazhdon neper rrjete sociale kunder Kosovës dhe kunder UÇK.
Madje jep intervista ne portale duke e akuzuar UÇK se jan fajtor pse Serbia ka bere masakra ne Kosovë.

Related Posts