12 Qershori shënon njërën nga ngjarjet më kulmore të historisë sonë, çlirimin nga regjimi serb.

12 Qershori shënon njërën nga ngjarjet më kulmore të historisë sonë, çlirimin nga regjimi serb.

Është ditë krenarie kombëtare e kurorëzimit të aspiratave shekullore për Liri.

Në këtë çerek shekulli të lirisë sonë, me mirënjohjen më të thellë i kujtojmë të gjithë ata djem e vajza të UÇK-së që kapën armët për ta luftuar pushtuesin. I nderojmë me përulje bijtë dhe bijat e Kosovës që dhanë jetën për Liri.

Në rrugëtimin tonë drejt lirisë dhe çlirimin përfundimtar të Kosovës, përjetë mirënjohës aleatëve tanë strategjikë, vendeve anëtare të NATO-së të udhëhequr nga SHBA.

Related Posts